Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caz imbolnavire

Am un copil in varsta de 3 anisori iar eu sunt as. medical.Parintii mei pot avea grija de copil in cazul in care eu ma imbolnavesc tinand cont ca imi cresc singura copilul?
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
NF1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:23, 31 Martie 2020
Dacă tatăl va solicita el.sa se ocupe de copil ar avea șanse dar ar trebui să deschidă proces.
Dacă tatăl nu se interesează nu exista probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru mama care isi creste singura copilul in varsta de 2 anisori martinolivia1984 martinolivia1984 Buna ziua, As avea rugamintea de a ma ajuta si informa in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ajutor financiar( stat, institutie, organizatie care se ... (vezi toată discuția)
Am o situație mai dificila,o prietena cu un copil de aproape ... Ana9803 Ana9803 Am o situație mai dificila,o prietena cu un copil de aproape 5 anisori,concubinul a plecat in strainatate de vreo 3 ani,timp in care a trimis in 4 randuri ... (vezi toată discuția)
Custodie acordata mamei chiar daca este in somaj? ContSters164616 ContSters164616 as dori sa stiu daca sunt temporar in somaj, as putea sa pierd custodia copilului? (vezi toată discuția)