avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 CIM uri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 CIM uri

Bună ziua, dețin 2 contracte de munca unul la 8 ore cu funcție de baza al doilea la 6 ore fără funcție de baza, contractul 1 este valid, contractul 2 a trimis angajații în șomaj tehnic, motivând ca eu nu beneficiez datorita faptului ca contractul 1 este valid. Asta este de înțeles, întrebarea este nu beneficiez de nimic de la jobul 2 o indemnizație de suspendare a CIM ului? Contractul este suspendat în aceasta perioada la jobul 2!va mulțumesc anticipat! As dori dacă se poate va rog și baza legala!
Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
În cazul acesta ce este de făcut? Ei mi au suspendat contractul și. Mi au spus ca nu voi fi plătită
Cu ce articol v-a suspendat c.i.m.?
Conform art. 52 alineat 1, lit. C din codul muncii
Acesta este " somaj tehnic".

Alte discuții în legătură

Stat martie somaj tehnic tyadaria tyadaria buna ziua! in urma atentionarii celor de la saga si a art 11, alin 7 din Ordonanta 30/2020 somajul tehnic ce se va recupera de la stat va fi evidentiat si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic padicam padicam Buna ziua, Ma poate informa cineva cum e cu somajul tehnic? Putem da in somaj tehnic parte din angajatii firmei? Angajatul trebuie sa aiba o anumita vechime ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate cf art.52 alin1 lit c din cm antonia_m09 antonia_m09 As vrea sa stiu daca la o societate cu activitate de costructii este legala suspendarea pe 30 zile a CIM angajatilor( fara plata slariilor) datorita incetarii ... (vezi toată discuția)