avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate IFN

Buna seara am văzut că au apărut unele modificări cu privire la amânarea ratelor întrebarea mea este; eu dețin un credit de tip c.a.r pot beneficia de amânare de piata chiar daca situația mea salarială nu a suferit modificări?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:05, 3 Aprilie 2020
Casele de Ajutor Reciproc sunt organizatii non profit reglementate printr-o lege speciala. Aceste datorii nu sunt amanate prin OUG nr. 37 din 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neacoperit Florin1276 Florin1276 Bună ziua! Cum este de procedat cu privire la un imprumut de tip C.A.R ce este pe numele mamei mele, care din păcate a decedat în urma cu 3,5 luni? ... (vezi toată discuția)
Amanare la plata dany3377 dany3377 Buna ziua! Am un credit in derulare la Credius IFN in valoare de 23000 RON. In baza OUG 37/2020 am solicitat amanare la plata pentru 9 luni. Rata pentru ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% din impozitul pe venitul din salariu josefina.bulgaru josefina.bulgaru Sunt presedintele unei case de ajutor reciproc institutie financiara nebancara si vreau sa-mi spuna cineva daca pot sa redirectionez cu formularul 230 acesti ... (vezi toată discuția)