avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amanare la plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amanare la plata

Buna ziua!

Am un credit in derulare la Credius IFN in valoare de 23000 RON. In baza OUG 37/2020 am solicitat amanare la plata pentru 9 luni. Rata pentru acest credit este de 1275 RON pe o perioada de 60 luni.
In urma aprobarii acestei amanari la plata, noua rata va fi de 1875 RON, incepand cu 2021!!!
Va dati seama ce camatarie evidenta este aici?
As dori, sa stiu daca printre dvs, cei care raspundeti la intrebari, exista vreun avocat care, m-ar putea ajuta sa-i dau in judecata pentru aceste dobanzi practicate!
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2020
dany3377, utilizator

Alte discuții în legătură

Împrumuturi acordate de car uri marlenaaftodor@gmail.com marlenaaftodor@gmail.com Se pot amâna ratele la imprumuturile de nevoi personale acordate de CAR uri cu giranți? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Posibilitate vanzare drept de proprietate dany3377 dany3377 Buna ziua! Am un credit ipotecar la BCR, la care sotia este coplatitoare. As dori sa stiu daca exista posibilitatea, bineinteles cu acordul bancii, de a ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)