avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA din oficiu - inchidere activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA din oficiu - inchidere activitate

Buna ziua,
Saptamana trecuta (2020) am aflat ca ORC a radiat PFA-ul meu din oficiu in martie 2019. In tot acest timp, eu am continuat activitatea pe pfa - taiat facturi, platit furnizori, depus declaratii unice conform proceduri, platit impozite. Am inteles ca pot relua activitatea pe PFA in baza unui nou PFA. Intrebarea mea: ce fac cu veniturile incasate in baza facturilor emise dupa radiere PFA - cum le declar? Ce impozite platesc? Eu deja am depus Declaratia Unica pentru 2020 ... pentru care presupun ca trebuie sa depun rectificativa. Rectificativa o depun cu activitate pana la data de astazi(de ex) sau cu activitate pana la data radierii PFA-ului? Si pentru perioada diferenta (de la radiere pana in prezent) cum declar veniturile? Multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 20:06, 16 Aprilie 2020
Consultati urgent un contabil sau un expert/inspector fiscal. Este o situatie foarte delicata.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Pfa fără activitate Misha15 Misha15 Bună ziua, am un PFA pentru prestări servicii, din motive de sănătate nu am mai putut lucra, m-am pensionat pe caz de boala, am gradul doi. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cas/cass la o pfa în sistem real care are și cim full-time Gabi-M Gabi-M Salut, Sunt in dubii privind declarația unică pe care am depus-o anul trecut pentru veniturile realizate în anul 2020 pe PFA... Treaba stă în felul ... (vezi toată discuția)