avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... corona virus somaj tehnic plata
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

corona virus somaj tehnic plata

Buna ziua,
Daca pentru drepturile banesti pentru perioada 15-31 martie plata se face dupa 15+3 zile (teoretic) dupa 1 aprilie, pentru perioada 1 aprilie -15 mai plata se va face pe grupe de jumatati de luna sau pentru o luna (aprilie) 15+3 dupa 30 aprilie si dupa aceea dela 1 iunie 15+3 zile pentru luna mai. S-a hotarat chestia asta undeva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 21 Aprilie 2020
Buna ziua,
Inca nu exista o astfel de decizie......dar se discuta.
Din cate se zvoneste, plata se va face integral. Pentru luna aprilie in mai , pentru mai in luna iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea indemnizatiei de somaj madelen madelen In urma unei concedieri colective, incepand cu data de 16 martie 2010 am beneficiat de indemnizatie de somaj. In acelasi an, 15 august 2010, am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am accesat site ul dv cu scopul de a ma lamuri cu ... sebastiancc sebastiancc Buna ziua! Am accesat site ul dv cu scopul de a ma lamuri cu o situatie in care ma aflu. Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu un raspuns. Pe data de 1 ... (vezi toată discuția)
Vârstă de pensionare pentru limită de vârstă mvoinea mvoinea Am beneficiat de reducerea vârstei de pensionare pentru limitâ de vârstâ cu 2 ani: 1 an pentru gr. 1 de muncă înainte de aprilie 2001(conf. Legii ... (vezi toată discuția)