avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

Buna ziua!
Tatal meu a facut un credit de nevoi persoanle in 2008 in franci elevetieni ,a platit rata timp de 2 ani marinduse francul nu a mai putut plati rata banca l-a dat pe mana recuperatorilor am primit instiintare de la recuperatori i s-a facut poprire pe salariu 700-800 lei lunar tinp de 7 luni, o data, iar pe urma a fost dat pe urma altui recuperator care iar ia facut poprire pe slariu tot 7 luni iar dupa nu i s-a mai facutt
Intrebare este noi suntem buni de plata,/ sau cum procedam, intre timp banca a luat o alta denumire
In cazul acesta ce este de facut ?
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2020
Denis-George, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:40, 26 Aprilie 2020
Voi, cine ?
Tatal trebuie sa plateasca , nu dvs copiii.
Tatal mai e salariat ? de cand nu a mai platit bancii si de cand a incetat poprirea pe salariu ?
Buna ziua!
Tatal meu mai este salariat, el nu a mai platit din ce stiu eu de 9 ani., doar i s-a facut poprie pe salariu timp de 7 luni, iar dupa iar i s-a facut de un al recuperator
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2020
Denis-George, utilizator
dupa iar i s-a facut de un al recuperator

pana cand intrebam..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea roxicutza86 roxicutza86 mama mea a facut un credit in 2008 girand cu apartamentul in franci elvetieni.im momentul de fata plateste rata 800 dintr-un salariu de 1100.acum 3 luni tatal ... (vezi toată discuția)
Somatie executare ecaterinaradu ecaterinaradu buna seara sotul meu a facut un credit in franci in anul 2008 iar eu, sotie, l-am girat. Am platit ratele la timp pana in luna august 2012 cand rata deja se ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)