avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de voluntariat pentru o asociatie in cadrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de voluntariat pentru o asociatie in cadrul unui proiect cu fonduri

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la oportunitatea de a incheia contracte de voluntariat in cadrul unui proiect educational pentru care se obtin fonduri de la stat.

Asociatia care depune proiectul urmeaza sa realizeze niste lectii filmate pe care le va face disponibile gratuit pe o platforma online.

Firma care va oferi serviciile de filmare si prelucrare video este dispusa sa ofere 5 lectii filmate gratuit. Ce varianta de contract este cea mai potrivita pentru a se lua in considerare suma aferenta celor 5 lectii ca aport al asociatiei la proiect (cei 5% din totalul proiectului prevazuti de lege).

Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 20:27, 19 Octombrie 2020
contract de sponsorizare in servicii cu acea firma, in care sa se evalueze valoarea economica a acelor servicii... si asa se justifica valoarea cofinantarii rezolvate de asociatie prin acea sponsorizare
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Buna ziua ,

Incheiati un contract de sponsorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Ce tip de contract pot utiliza? georgianacurea georgianacurea Buna ziua, Sunt membru fondator intr-un ONG si acum urmeaza sa primim o finantare de la o asociatie intercomunitare pentru a implementa un proiect ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul de a vedea inregistrari video din bloc? Sever Simion Sever Simion Avand in vedere legea protectiei datelor cu caracter personal, as dori sa stiu, multumesc, cine are dreptul sa vizualizeze non stop cum e la noi, prin WIFI, ce ... (vezi toată discuția)