avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de joaca intre blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de joaca intre blocuri

Buna ziua,
Ce pot sa fac ca sa se renunte la un loc de joaca construit intre doua blocuri intr-un complex rezidential in judetul Ilfov?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:35, 2 Mai 2020
Conditionat de statutul terenului puteti sesiza oficial fie dezvoltatorul fie primaria responsabila
Este mai greu de obtinut asa ceva.
Aceste locuri de joaca pentru copii, precum si alte asemenea (parcari, spatii verzi, amplasari tonete, etc), fac parte dint-un plan urbanistic zonal, discutat si rasdicutat si apoi aprobat in Consiliul local.
Asadar, pe-aici este drumul pe care trebuie sa mergeti. Din acest motiv ziceam ca este greu de schimbata amplasarea aceslui loc de joaca.
Oricum, succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut o lege unde dezvoltatorii imobiliari sunt obligati sa amenajeze spatii verzi in complexe de locuit marinicafarafrica marinicafarafrica Salutare tuturor. Am cumparat un apartament intr o zona rezidentiala din Ilfov dar se pare ca dezvaltatorul a uitat* sa faca spatiile verzi care ereau in ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari de blocuri izolate cristi.c cristi.c Buna ziua, Vin cu o intrebare legata de infiintarea unei asociatii de proprietari: Suntem un cartier nou de blocuri (ansamblu rezidential), iar pentru ... (vezi toată discuția)
Cadastrala pt parcare in complex rezidential mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua Am achizitonat un apartament intr-un complex rezidential, impreuna cu un spatiu de parcare exterior. Dezvoltatorul a cumparat un teren pe care a ... (vezi toată discuția)