avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recidiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recidiva

Buna ziua, daca ai fost condamnat la închisoare cu executare , 3 ani , dupa care ai fost liberat condiționat si dupa un timp esti prins ca vinzi droguri mai ai vreo șansa sa Primești închisoare cu Suspendare? Sau sa scapi de arestul preventiv ?
Nu, întrucât ați comis fapta în stare de recidivă și aflându-vă în timpul liberării condiționate, înainte de reabilitare. Dacă veți fi condamnat, atunci veți executa și restul de pedeapsă neexecutat din pedeapsa de 3 ani alături de pedeapsa pentru noua infracțiune, care poate fi între 3 și 15 ani conform legii.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice; recidiva siacobici siacobici este vorba despre fratele maeu care este recidivist.A fost arestat pt.lovitura cauzatoare de moarte si a primit 6 ani jumate,in 2002.In 2005 a fost eliberat pt ... (vezi toată discuția)
Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata AlexVlad13 AlexVlad13 Buna , imi puteti spune daca un condamnat a terminat de executat o pedeapsa dar in timpul cat a fost pus in libertate a inceput judecarea unui alt dosar , il ... (vezi toată discuția)