avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice; recidiva

este vorba despre fratele maeu care este recidivist.A fost arestat pt.lovitura cauzatoare de moarte si a primit 6 ani jumate,in 2002.In 2005 a fost eliberat pt ca a muncit in penitenciar.Acum in ian 2010 a fost prins de politie conducand in stare de ebrietate si fara permis.Puteti sa-mi spuneti daca are vreo sansa sa scape fara executare.Sunt 4 ani jumate de cand a fost eliberat.Va multumesc![
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 22:46, 5 Ianuarie 2011
mai mult sigur va primi o pedeapsa cu executare.
poate primi si restul zilelor neexecutate?
Sigur ca poate primi si restul pedepsei neexexcutate pentru ca a recidivat cu inca o infractiune dar totul depinde de decizia magistratului.
nu cred ca o sa-i dea restul ramas neexecutat deoarece vorbim de recidiva post executorie .
oricum faptul ca nu se afla la primul conflict cu legea penala nu ii este favorabil.
succes
Beneficiind de efectele liberarii conditionate,fratele dvs a fost liberat mai devreme din executarea pedepsei aplicate pentru lovituri cauzatoare de moarte.
Restul de pedeapsa ramas neexecutat se va adauga la pedepsele care ii vor fi aplicate pentru conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice,aflate in concurs..
Fratele dvs va trebui sa execute pedeapsa intr-un loc de detentie.

Alte discuții în legătură

Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice. gard gard Am fost eliberat conditionat din pedeapsa de 4 ani(nu infractiune rutiera nici cu violenta),dupa 1an si 9 luni am fost prins conducind fara permis sub ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis elly8831 elly8831 Un prieten a condus o masina fara permis si cu numerele provizorii expirate,dar acesta este recidivist,s-a eliberat in 2014 dupa o pedeapsa de 4 ani,din care a ... (vezi toată discuția)