Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acces ilegal S.I

Buna ziua!Din curiozitate,am vrut sa verific functia de resetare a parolei pe facebook si din greseala am trimis unui alt utilizator o cerere de resetare a parolei,acesta primind un mesaj de atentionare pe tel sau in email.Mentionez ca acest lucru,este o treaba simpla de facut si o poate face oricine,oricui.Nu am avut intentia sa ii accesez contul,nu i l-am accesat,nu i-a fost modificata parola,ci doar atentionat ca se doreste resetarea parolei.Totul a fost greseala plus curiozitate prosteasca.
Presupunem ca utilizatorul va depune plangere la politie,iar cei de la facebook vor trimite ip-ul meu politiei,pot fi tras la raspundere penal?
Cel mai recent răspuns: Apartamentus , utilizator 14:04, 24 Mai 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces ilegal s.i Apartamentus Apartamentus Buna ziua!Din curiozitate,am vrut sa verific functia de resetare a parolei pe facebook si din greseala am trimis unui alt utilizator o cerere de resetare a ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)