avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATA

Pentru agentul economic organizat într-un SRL, la care sunt 10 administratori conform statutului, cine este persoana care reprezinta firma și care poate fi trecută într-un proces verbal de sancționare contravențională întocmit de un organ de control cu privire la nedeținerea autorizațiilor de funcționare?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:42, 11 Iunie 2020
Daca actul constitutiv al societatii prevede ca toti cei 10 administratori au puteri depline si pot reprezenta societatea in mod separat, oricare dintre acestia poate semna procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare acte asociatie (ong) primavara2015 primavara2015 buna ziua, am intrat de curand intr-un ONG...am particpare majoritara de altfel...am mici nelamuriri totusi: - dat fiind ca un membru din cei 3 membri ... (vezi toată discuția)
Patrimoniul firmei alexani alexani daca un imobil a fost achizitionat pe firma adica a intrat in patrimoniul firmei,cum poate fii cumparat de catre o persoana fizica ? (vezi toată discuția)
Administrarea unui srl aartist aartist Buna-ziua SRL cu 3 administratori, pentru adoptarea unei decizii de votul a cator administratori este nevoie? In actul constitutiv nu se face nici o referire. (vezi toată discuția)