avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Durata proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Durata proces

Buna ziua.In data de 13.02.2020 a fost înregistrat la tribunal,dosarul pt majorarea pensiei de intretinere,iar pe data de 11.03.2020 a fost ultima modificare.De atunci nimic..nici citatie,nici sedinta stabilita.Mentionez ca este vorba de orașul Giurgiu,iar paratul lucreaza si locuieste in Italia.Dupa parerea dvs. ar m-ai dura mult,măcar pana la stabilirea primei înfățișări?Multumesc anticipat ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:31, 11 Iunie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna de la data introducerii acțiunii dvs a.avut loc o situație excepțională și anume instaurarea stării de urgență prin decret al președintelui.Prin decretul respectiv au fost suspendate cauzele aflate pe rolul instantelor(în proporție de 90%) urmând să se repună pe rol la încetarea stării de urgență.Anterior acestei situații a avut loc o grevă a magistraților asa ca nici Dumnezeu nu poate aprecia în ce stadiu se află dosarul dvs și cat ar putea sa mai dureze.Tinand cont ca suntem in iunie și ca doar în luna iulie mai judeca instanțele , septembrie-octombrie este un termen probabil.Puteti întreba la arhiva care este stadiul dosarului daca se afla tot în procedura prealabilă/administrativă etc.
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am inteles.Multumesc frumos pt raspuns
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi cam trebuit sa fie un termen de judecata pana acum.
Sa nu aveti insa probleme procedurale si sa se blocheze procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis - depasire pe linie continua crashmx crashmx buna ziua, in urma cu 2 zile mi-a fost suspendat permisul pt depasire pe linie continua. am semnat PV si nu am trecut nimic la obiectiuni. de asemeni PV a ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat. ce pot face în continuare, dacă avocatul meu nu mai da niciun semn și mi-a interzis să-l mai contactez? carmen_comana carmen_comana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in problema urmatoare: Am incheiat un contract cu un avocat din Bucuresti, pentru recuperarea unor sume, adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Curtea europeana a drepturilor omului ContSters131244 ContSters131244 am un dosar la curte eur a drept omului ,trimis acum 2 ani.Am primit corespondenta de la ei,atunci, am nr de dosar si doresc sa stiu daca este vreo varianta de ... (vezi toată discuția)