Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare

Am o creanță de recuperat care nici în momentul de fata nu sa recuperat,debitorul fiind instituție publică,au obligația de a face .....sa.mi de-a cert.de urbanism ....dar nu vor!executorul nu vrea sa mai des somație...ce pot face?sa merg in instanta???
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:07, 18 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va descurcati cu executorul mergeti la avocat si va gasi calea in functie de situatia concreta.
O somatie o poate face si avocatul.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca ati pus deja hotararea in executare, staruiti in scris, la executor sa emita toate actele necesare executarii mobiliare sau imobiliare. In general, cand vine vb de institutii publice, executorii se feresc pentru ca risca sa aiba controale. Institutiile publice au autoturisme, au bunuri. Executorul sa puna sechestru pe ele. Trebuie sa il pistonati sa intreprinda toate demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Procedura executare mobiliara respectiv executarea unei ipoteci mobiliare AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER buna ziua, am avut experiente in executare imobiliara si mobiliara in baza vechiului cod, dar poate cineva sa ma ajute si sa imi explice care sunt pasii cand ... (vezi toată discuția)