avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua,
Mama mea este operata de tiroida, iar pana acum a beneficiat de pensie pe caz de boala. Odata cu implinirea varstei de pensionare, acum a primit o decizie conform careia in urma cotizarii la stat va avea o pensie de 374 de lei. Asta inseamna ca pensia pe caz de boala inceteaza? Mentionez ca aceasta detine si certificat de handicap pentru probleme de sanatate avute.
Va multumesc!!
O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:10, 28 Iunie 2020
La împlinirea vârstei de pensionare de bătrânețe, pensia de boală se transformă în pensie permanentă pentru limită de vârstă.
Drepturile de handicap aparțin de DGASPC, și nu au nici o legătură cu Casa de Pensii.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)
Pensie aureliaion aureliaion Buna ziua, as vrea sa pun o intrebare in ce priveste pensiile. Mama mea este pensionata pe caz de boala , nerevizuibil, cu 400 Ron pe luna ; anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Cerere de încetare contract pentru pensionare MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, am o cerere de pensionare a unui salariat cu data de 01.11.2011, trebui să ţin cont de ceva anume????? (vezi toată discuția)