avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum vand o masina cu fiscal in caz ca nu sunt pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum vand o masina cu fiscal in caz ca nu sunt pe certificatul de imatriculare ?

Buna ziua, am o situatie mai ciudata doresc sa vand o masina care este pe bunicul meu imatriculata pe certificat, acesta a decedat intre timp iar la succesiune masina a trecut pe tatal meu (are certificat de mostenitor)(certificatul masini fiind inca pe bunicul meu). Am o procura de la notar/avocat cum ca pot sa o vand sa fac toate demersurile si sa ajung la serviciul public de imatriculari.
Acuma intrebarea mea este pot sa scot fiscalul si sa o vand fara sa mai trec masina pe tatal meu in certificat sau mai intai trebuie sa apara tatal meu pe certificatul masini ca sa o pot vinde?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:33, 27 Iunie 2020
nu puteti. masina trebuie mai intai inregistrata la primaria locala pe rolul tatalui, ca fiind mostenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot scoate fiscalul b2k390 b2k390 Buna ziua. In anul 2019 bunicul meu, mi-a facut o procura de vanzare pt doua masini, iar in anul 2020 el a decedat. Nu am reusit sa vand masinile, iar cand am ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)
Am mostenit o masina de la tatal meu decedat. sunt obligata sa ... micoriza2000 micoriza2000 Am mostenit o masina de la tatal meu decedat. Sunt obligata sa deschid rol la fisc pentru ea.? Doresc sa vand masina in cel mai scurt timp, pana in 30 de zile ... (vezi toată discuția)