avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un caz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un caz

Salutare, sunt din Bucuresti si am fost gasit de civili in vama veche cu o cantitate putina de mdma praf.
Care sunt consecintele, este nevoie de avocat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banuiesc ca vreti sa spuneti politisti imbracati in civil.
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiuni prev. si ped. de art. 4 din Legea 143/2000.
Dupa ce se primeste rezultatul expertizei si se confirma ca substanta respectiva este drog, veti fi citat in calitate de suspect la DIICOT.
În cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 18 ani si am fost prins in bucuresti cu doua plicuri ... Ghostemane Ghostemane Buna ziua. Am 18 ani si am fost prins in Bucuresti cu doua plicuri de marijuana (n-am oferit nimanui vreun motiv sa ma controleze, doar s-a intamplat sa ma ... (vezi toată discuția)