avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt de banii de pe card
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt de banii de pe card

Bună seara, de curând mi-au fost furați banii de pe card , cardul a fost în permanență la mine, am fost la bancă si la politie, mi-sa confirmat ora la care au fost scosi banii,oră la care mă aflam acasa eu am sesizat dimineața lipsa banilor, moment în care cardul nu î-mi lipsește, de la bancă ,mi-sa dat numele unei pers si descrierea acesteia, fiind întrun oras foarte mic cunosc pers, avand chiar în seara resp tangențe cu acea pers ,am declarat aceste amănunte politiei, am aflat de la bancă faptul că poliția nu a luat filmările de la bancă desi a trecut mai bine de o sapt de la data plângeri făcute, sunt sanse ca politia să facă demersurile necesare pt a î-mi recupera banii si ca acea persoană să fie amendată/arestată, care ar fi explicatie ca banii sa i-mi dispara de pe card si eu sa am cardul ? La clonare mă îndoiesc pt că eu cunosc pers și mi-se pare mult prea complex .Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:51, 4 August 2022
Daca sesizati organele de urmarire penala, va va rambursa banca banii. Nu vi s-a spus acest lucru la banca? Urmand ca cei de la politie sa continue cercetarile.
Am întrebat banca dacă î-mi va da banii, am facut refuz de plata, pe filmari se vede că nu sunt eu persoana care a scos banii însă mi-au raspuns ca nu iei îmi vor înapoia banii ci persoana în cauză,banca BRD, au spus să fac plangere la politie,lucru care lam făcut însa de mai bine de o săptămana nu sa mai aflat nimic, de la bancă mi sa spus faptul că politia nu a fost încă după filmări,mi se pare ca ancheta este lasată baltă, poate mă însel nu stiu procesul si timpul de anchetare care trebuie parcurs,am sunat si politistu care se ocupa de caz care mi-a spus că nu a apatut nimic nou. Ce aș putea face în situatia de față?
Se considera vina dvs. proprie daca i-ati dezvaluit codul cu care poate scoate bani. In acest caz banca nu va acoperi pierderea.
Da, culpa dvs. nu obliga banca sa va restituie banii.
mie mi s-au furat bani din cont ,am depus reclamatie la politie,refuz de plata si banca dupa o saptamana de la toate acestea a deblocat suma si a facut plata.adica bvcr desi stia ca e un furt nu mi-a returnat banii in cont ci a acceptat furtul si nu isi asuma in nici un fel frauda.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. ... Laura.ioana11 Laura.ioana11 Buna ziua! Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor de către banca (e-mail nu era ... (vezi toată discuția)
Furt: un cetățean mi-a cerut telefonul pe motiv că vrea să dea un apel și apoi n-a mai vrut să mi-l restituie. am în el poze cu acte și documente, îmi poate folosi datele din buletin la ceva? AlexandruF21 AlexandruF21 Salut! Aseara, in jurul orelor 20.00, am fost oprit de un om de etnie roma in jur de 20 de ani, dupa ce initial mi-a cerut telefonul l-a cerut pe motiv ca vrea ... (vezi toată discuția)