avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar circulatie

Am fost prins aseara la volan cu o alcolemie de 1,15. M-am ceratat cu cineva in parcare si pe scurt, m-a lovit si am dat cu fruntea de un perete. m-am taiat la frunte. M-a mancat undeva sa ma duc cam la 1km distanta pana la un non stop si pe drum ,incercand sa ma sterg de sange,nu am fost atent si am urcat peste un refugiu. masina a ramas suspendata si cei care au trecut,probabil vazand sange, s-au gandit ca e de la masina si au anuntat 112. a venit politia,fiola,am recunoscut,am fost de 2x la sange si au facut proces verbal sau ceva pe care l-am semnat.
Intrebarea este,care sunt pasii urmatori? trebuie sa fac ceva anume, astept sa fiu citat undeva. nu stiu, nu am avut pb penale pana acum.
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru celeritate solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea buletinului de analiza toxicologica.
Faptul ca ati avut un accident, agraveaza situatia dvs.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre accidente ... MihaelaMica MihaelaMica Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre accidente usoare sub influenta alcoolului dar nu am reusit sa gasesc nimic. As dori daca se poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de ... Valentina2001 Valentina2001 Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de 03.05.2021 a fost oprit de brigada rutiera din sectorul 3 cu o alcoolemie de 0,48 în etilotest ... (vezi toată discuția)
Prins beat la volan Sharkyz Sharkyz Buna ziua , Alaltaieri noapte am fost am baut cv si cand sa ma duc acasa am fost prins de politia rutiera si evident aveam destul la bord. Dar sa va ... (vezi toată discuția)