avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre accidente ...

Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre accidente usoare sub influenta alcoolului dar nu am reusit sa gasesc nimic. As dori daca se poate sa imi spuneti riscurile care exista intr-un caz de accident usor in stare de ebrietate cu alcolemia de 0.91 in aer. Aseara s-au prelevat probele de sange si nu stiu cat dureaza pana primim rezultatul.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: MihaelaMica , utilizator 10:58, 3 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru timpul acordat, weekend placut!

Voinea Liviu a scris:

0.91 in aer,aproximativ 2.00 la probele biologice,cu accident...
Mai degraba va faceti calcule pentru urmatorul permis de conducere.
Orice dondamnare atrage anularea permisului de conducere.
Angajati-va un avocat urgent si vedeti ce optiuni si ce sanse aveti.

Pentru celeritate, solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice.
Conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice este un fenomen care generează un context accentuat de insecuritate pentru toți participanții la trafic cărora le este pusă în pericol viața, integritatea corporală și proprietatea asupra bunurilor, mai ales la valori exagerate cum este cazul dvs.
In aceste împrejurări, faptul ca v-ati urcat la volanul autovehiculului ati creat o stare grava de pericol iminent pentru ceilalți participanți, concretizat în accidentul de circulație produs.
Daca veti fi trimis in judecata, la individualizarea pedepsei instanța va avea în vedere aceste imprejurari si fara o aparare solidă, veti fi condamnat.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan = anulare permis? rafaell222 rafaell222 buna ziua.am o problema care ma streseaza f mult.in urma cu 2 zile am fost prins la volan dupa ce am baut cateva pahare cu vin.rezultatul la etilotest a fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie 0,45 tgrut tgrut Buna ziua, Ce se poate întâmpla dacă ți s-a întocmit dosar penal prin constatarea unei alcolemii de 0,45 ( după ce a intrat cu mașina într-o gard, a ... (vezi toată discuția)
Permis retinut tibuleac tibuleac Mi-a fost retinut permisul pt consumul de alcool,e si normal dar vreu sa stiu dak se poate sa mi-l anuleze din cauza alcoolemiei care am avuto adica 2,31 in ... (vezi toată discuția)