Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Adresati-va catre Directia Generala de Pasapoarte la Serviciul clarificare cetatenie, anexand si certificatul de nastere romanesc (copie), apoi la Ministerul de Justitie - Serviciul Cetatenie pentru clarificari privind cetatenia si aici anexati certificatul de nastere romanesc (copie). Din cate stiu eu Spania accepta dubla cetatenie, Romania deasemenea (de obicei spun ca nu se poate dubla cetatenie pentru impozite)
Din cate stiu eu Spania accepta dubla cetatenie
Șeful diplomației române s-a referit, totodată, la rolul esențial al comunității românești în domenii-cheie ale economiei spaniole și a mulțumit părții spaniole pentru sprijinul oferit în vederea bunei integrări a cetățenilor români care trăiesc și lucrează în Spania. În acest context, ministrul Bogdan Aurescu a pledat pentru identificarea unei soluții juridice pentru ca românii din Spania care își doresc acest lucru să poată deține dubla cetățenie română și spaniolă, acesta fiind un deziderat constant al membrilor comunității române din această țară.