avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie de respingere dosar de handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie de respingere dosar de handicap (cancer)

Bună ziua. Sunt din Galați. Am fost diagnosticată cu cancer la sân anul acesta, (2020) mastectomie, ganglion în metastază. Acum fac chimioterapie și după radioterapie. Pe lângă faptul că nu mi-a fost aprobată cererea ptr. proteză, am depus cerere ptr. dosar de handicap, dar mi-a fost respins. Sunt singură, sunt pensionară. Starea mea se degradează, după fiecare ședință. Am 1800. Mulți din ei se duc pe medicamente. Depun contestația împreună cu tot dosarul care include diagnosticul meu? Vă rog din suflet să mă ajutați, nu am crezut vreodată că o să trec prin așa ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 28 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti alaturat la contestatie toate actele pe care le considerati relevante pentru judecata.
Contestația o depun la sediul DGASPC Galați sau la tribunal?(nu știu). Sau la ambele instituții? Vă mulțumesc ptr.răspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la ambele institutii ca sa nu va doara capul.

Va doresc succes!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatia se depune în termen de 30 de zile calendaristice de la comunicarea deciziei, la instanța de contencios administrativ competentă, potrivit Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare, cererile adresate instanței fiind scutite de taxa judiciară de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cancerul de san este un handicap? maryalex16@yahoo.com maryalex16@yahoo.com Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pacient oncologic, mastectomie san stâng și ... Elena Iacob Elena Iacob Bună ziua! Sunt pacient oncologic, mastectomie San stâng și scos 2 ganglioni axiali, facut chimioterapie,operatie, radioterapie. Am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)