avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala)

O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. Inainte de operatie nu a facut decat tratament hormonal nu si chimioterapie iar dupa operatie dr. oncolog i-a spus ca operatia a reusit si nu s-a raspandit dar a chemat-o peste 1 luna sa-i dea tratament si ea a uitat sa o intrebe daca poate cere cu acest diagnostic incadradarea intr-un grad de handicap. Credeti ca are sanse sa obtina indemnizatie de handicap?
Cel mai recent răspuns: AvadaneiIrina , utilizator 11:21, 26 Iunie 2019
Bună ziua,

Vin cu rugămintea de a-mi răspunde dacă ați reușit să depuneți dosarul în vederea obținerii indemnizației de handicap?

Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cancerul de san este un handicap? maryalex16@yahoo.com maryalex16@yahoo.com Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara maligna ... Malaia Mariana Malaia Mariana Bună ziua eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara maligna și mi a fost extirpat sânul drept după un an de la operație am bratul umflat având edem ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de respingere dosar de handicap (cancer) custuramihaela1963 custuramihaela1963 Bună ziua. Sunt din Galați. Am fost diagnosticată cu cancer la sân anul acesta, (2020) mastectomie, ganglion în metastază. Acum fac chimioterapie și ... (vezi toată discuția)