Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer in cadrul aceleiasi institutii bugetare

Se poate face transferul in cadrul unei institutii bugetare de pe un post superior pe un altul inferior ierarhic fara sa se mai sustina concurs? Cat de legal este?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 1 August 2020
Personal contractual sau functionar public?
Personal contractual. Ambele functii sunt functii de conducere

Cornel Vasile a scris:

Personal contractual sau functionar public?

Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
Mihneagrigore, utilizator
In acest caz, nu opereaza transferul ci modificarea c.i.m.

Contractul individual de munca poate fi modificat numai cu acordul partilor, asa cum se prevedein art.41 din Codul muncii.
www.avocatnet.ro/articol_392...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Transformare post danapantea danapantea Postul de care vorbim in institutie publica a fost scos la concurs contractual pe un grad inferior. Se poate transforma acest post intr-un grad superior ? Se ... (vezi toată discuția)
Schimbare la locul de munca missy999 missy999 Va rog sa-mi spuneti daca se poate contesta decizia directorului in urmatorul caz: sunt angajata la o institutie de stat si in luna aprilie am nascut, dar mi-a ... (vezi toată discuția)