Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu probleme

Bună ziua
Anul acesta am divorțat, în mai s-a dat sentința. Pt a nu ajunge la partaj ne-am înțeles în ceea ce privește apartamentul dar cu mașina nu. Mașina a fost cumpărată intimpul căsătoriei dar soțul a trecut-o pe numele tatălui sau în februarie, fără ca eu sa știu nimic. Ce pot face în privința asta?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BoldorA , utilizator 21:28, 2 August 2020
Buna ziua, deschideti o actiune in pretentii prin care solicitati sa va dea 1/2 din valoarea masinii.
Depuneti si tranzactia cu privire la apartament.
Avocata pe care am avut-o la divorț mi-a spus ca am nevoie de martori în ce privește costul mașinii, ca s-ar putea sa nu recunoască. Și în cazul asta, mașina a fost 4500euro,eu ar trebui sa plătesc în jur de 6000de lei. Ceea ce nu îmi permit. Chiar atât sa fie?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua, deschideti o actiune in pretentii prin care solicitati sa va dea 1/2 din valoarea masinii.
Depuneti si tranzactia cu privire la apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infidelitate vior3l vior3l Sotia a bagat div pentru infidelitate , am fost plecat la munca mult timp a ajuns zvonul ca am pe cineva am trimis in fiecare luna bani acasa , avem un copil ... (vezi toată discuția)
Divort Florinqq Florinqq Buna ziua.Mama mea vrea sa divorteze de tatal meu deoarece nu se mai inteleg(tata bea, face scandal,pur si simplu o agreseaza psihic;asta de cand ma stiu-abia ... (vezi toată discuția)
Partaj, divort prin notar maris20 maris20 Buna ziua si multumesc anticipat tuturor celor care-mi vor aduce lamuriri in urmatoarea problema.Eu si sotul divortam amiabil la notar.Eu detin un apartament ... (vezi toată discuția)