avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu probleme

Bună ziua
Anul acesta am divorțat, în mai s-a dat sentința. Pt a nu ajunge la partaj ne-am înțeles în ceea ce privește apartamentul dar cu mașina nu. Mașina a fost cumpărată intimpul căsătoriei dar soțul a trecut-o pe numele tatălui sau în februarie, fără ca eu sa știu nimic. Ce pot face în privința asta?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BoldorA , utilizator 21:28, 2 August 2020
Buna ziua, deschideti o actiune in pretentii prin care solicitati sa va dea 1/2 din valoarea masinii.
Depuneti si tranzactia cu privire la apartament.
Avocata pe care am avut-o la divorț mi-a spus ca am nevoie de martori în ce privește costul mașinii, ca s-ar putea sa nu recunoască. Și în cazul asta, mașina a fost 4500euro,eu ar trebui sa plătesc în jur de 6000de lei. Ceea ce nu îmi permit. Chiar atât sa fie?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua, deschideti o actiune in pretentii prin care solicitati sa va dea 1/2 din valoarea masinii.
Depuneti si tranzactia cu privire la apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infidelitate vior3l vior3l Sotia a bagat div pentru infidelitate , am fost plecat la munca mult timp a ajuns zvonul ca am pe cineva am trimis in fiecare luna bani acasa , avem un copil ... (vezi toată discuția)
Divort Florinqq Florinqq Buna ziua.Mama mea vrea sa divorteze de tatal meu deoarece nu se mai inteleg(tata bea, face scandal,pur si simplu o agreseaza psihic;asta de cand ma stiu-abia ... (vezi toată discuția)
Partaj, divort prin notar maris20 maris20 Buna ziua si multumesc anticipat tuturor celor care-mi vor aduce lamuriri in urmatoarea problema.Eu si sotul divortam amiabil la notar.Eu detin un apartament ... (vezi toată discuția)