Joia trecuta mi-a fost ridicata masina din Sibiu, desi consider ca am parcat regulamentar: pe o strada din centru, in zona A de parcare, am parcat lateral intre 2 masini. In spate era un singur loc de parcare pentru persoane cu handicap, semnul era pe trotuar la 1 m de locul pe care am parcat eu. Aveam tichetul de parcare pe parbriz, platit pana la 16.15, masina mi-a fost ridicata la 15.51, pe motiv ca locul pe care parcasem eu era cel pentru persoane cu handicap (cineva a facut reclamatie si i-a chemat pe cei de la ridicari auto), iar locul din spate de fapt n-ar fi fost un loc de parcare, ci doar un colt hasurat. Mentionez ca de obicei pe strada respectiva sunt cel putin 3 masini parcate in spatele celui cu indicatorul de handicap, iar pe trotuar nu se vede nici o hasura si nici pe locul revendicat de persoana cu handicap nu este nici un semn vizibil. Am fost nevoita sa platesc taxa, ca sa-mi pot ridica masina, dar as vrea sa depun totusi contestatie ca sa vad in primul rand fotografiile pe care le-au facut la fata locului si pentru ca nu sunt semnalizate bine locurile de parcare. Politistul de la ridicari a incercat sa ma intimideze ca s-ar putea sa mi se dea si o amenda de parcare pe locuri cu handicap, daca o sa fac contestatie. Mie mi se pare clar un abuz din partea lor. Va rog sa-mi spuneti ce e de facut in situatia asta si ce sanse reale am.
Pot atasa o schita a locului, pentru o intelegere mai clara a situatiei.
Amenda auto
ggiulia1
Buna ziua ,
Am nevoie de ajutor . Am parcat pe o stradă laterală la marginea bordurii ( fără a urca masina pe trotuar) in dreapta mea fiind semnalizare ... (vezi toată discuția)