avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Copilul meu de 6 ani nu doreste sa mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Copilul meu de 6 ani nu doreste sa mai mearga la vizita. ...

Buna ziua.Copilul meu de 6 ani nu doreste sa mai mearga la vizita. Cand aude ca se intaneste cu taica,-so izbucneste in plans si ma roaga sa nu mai mearga la tata.Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:18, 10 August 2020
sa aflati de ce nu vrea sa mearga. un motiv trebuie sa fie, cu tatal ati discutat ?
Trebuie să convingeţi copilul să meargă.Sub nici o formă, să nu ieşiţi în uşă şi să spuneţi că nu vrea copilul să meargă; îmbrăcaţi copilul de plecare, cu rucsăcelul cu apă şi batistuţe, eventual haine de schimb, îl duceţi la tata, îl îndemnaţi să meargă.Tatăl trebuie să se descurce cu copilul - oricum, veţi fi învinuită că dvs. aţi influenţat copilul. Este bine dacă reuşiţi să-l convingeţi.
Ce puteți face în ce sens? Puteți sa beți un pahar de apa, sa fumați o țigară, sa discutați cu copilul, sa chemați un psiholog, sa va uitați la film sunt mii de variante, dacă nu milioane. Ce aveți în gând atunci când întrebați ce sa faceți când copilul nu dorește la tata?
Încercați să determinați motivul. Discutați și cu tatăl, eventual de față cu acesta și cu copilul. Dacă situația persistă, solicitați sprijinul DGASPC pentru stabilirea și derularea unui program de consiliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor Giorgiana123 Giorgiana123 Sunt mama unui copil de 11 ani care îmi este încredințat spre creștere si educare de la data divorțului 2009, cand copilul avea trei ani. Tatăl ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil Korina123 Korina123 Buna ziua, In urma divortului copilul sotului meu a ramas la mama. S a stabilit o pensie alimentara si un program de vizita. Copilul a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)