avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De fiecare data cand intru in Romania sau ies prin ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De fiecare data cand intru in Romania sau ies prin aeroport, ...

De fiecare data cand intru in Romania sau ies prin aeroport, mi se verifica pasaportul si mi se spune ca sant o persoana de interes pentru SRI cum as putea sa fac si la cine sa apelez ca sa sterg acel consemn, precizez ca nu am antecedente si chiar si muncitori de acolo politistii de frontiera sant uimiti de acest lucru
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:12, 12 August 2020
Stiu si eu? SRI coopereaza cu alte servicii de informatii din alte tari. Nu puteti sti cine v-a turnat, in ce tara, pentru ce fapta. Adeseori un simplu e-mail interceptat din care s-ar intelege terorism sau colectare de fonduri pentru teroristi este suficient. De ex. doi tineri britanici s-au laudat pe Facebook ca vor distruge America (ceea ce in jargonul folosit de ei insemna ca se vor imbata crita acolo). Au fost anchetati de FBI si expulzati inapoi in Marea Britanie, primind interdictie pe SUA. Da, asta inseamna ca nu pot zbura catre un aeroport american, chiar si in tranzit (aeroporturile americane nu au zona extrateritoriala).

Un musulman olandez a fost dat in judecata in drept penal pentru ca a colectat fonduri pentru refugiatii care facusera parte din Statul Islamic (ISIS sau ISIL). El privea asta drept act de caritate, dar legile olandeze interzic sa ajute pe cei asociati cu Statul Islamic.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2020
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)
Comert de organe umane handsu handsu Ce parere aveti despre divergenta politica creata intre Izrael si Suedia pe tema comertul de organe umane ? (vezi toată discuția)
Stiati ca... trope_doi trope_doi …Insula Pastelui a fost descoperita de olandezul Roggeveen? Evenimentul s-a petrecut in ziua de Pasti a anului 1722. …America de Sud avea o ... (vezi toată discuția)