avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Beneficiarii reali in cazul unui ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Beneficiarii reali in cazul unui ONG

Buna ziua. Care sunt beneficiarii reali in cazul unui ONG si unde se depune Declaratia privind beneficiarii reali ? Trebuie autentificata la notar ?
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:52, 11 August 2020
Beneficiarii reali sunt de regula membrii fondatori, declaratia se depune la Ministerul de Justitie si trebuie sa aiba forma autentica notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație beneficiari reali pentru o asociatie caritabilă Lia cristina Lia cristina Bună, Sunt o asociatie caritabilă si pentru perfectarea unor acte de vânzare-cumpărare, notarul a spus să aduc o declarație de beneficiari reali. De ... (vezi toată discuția)
Legea 129/2019 pentru ong-uri Morgiana Morgiana Bună ziua! Potrivit Legii 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, este necesară o adaptare a actelor ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind declararea beneficiarului real intr-o asociatie in 2023 leonardmihael leonardmihael Buna ziua, Sunt presedintele unui ONG (Asociatie) fondat in 2011. In prezent ma confrunt cu urmatoarele neclaritati cu privire la declararea beneficiarului ... (vezi toată discuția)