avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cheltuieli pe firma deductibile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cheltuieli pe firma deductibile

Buna ziua,
as avea nevoie de cateva informatii. Ca firma, beneficiez cumva de pe urma unor sponsorizari? Sunt ceva beneficii?
Ce facilitati oferite angajatilor ar intra la cheltuieli deductibile? Sa nu mai platesc atata la stat:)
Ce ar mai ajuta sa mai scad din taxe?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Asociatul unic si firma florens florens Buna seara. Sunt asociat unic la o firma pe care am inffintat-o si muncesc la ea si am venturi si cheltuieli , rog colegii in materie de legislatie contabila ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl d DeeIoana DeeIoana Bună ziua. Doresc sa deschid un srl d, eu prestând servicii de videograf, deci cu aceast domeniu de activitate. Va rog mult sa ma ajutați cu câteva ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare operatie in strainatate liadorina liadorina Sunt medic psihiatru si lucrez ca persoana fizica autorizata.Va rog sa ma informati daca imi pot sponsoriza (ca si persoana fizica autorizata)propria ... (vezi toată discuția)