Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces de pensie de intretinere cu un tata iresponsabil

Buna ziua!
V-as ruga, pe cei care aveti experienta in dreptul familiei, sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: fiica mea - 21 de ani, studenta - a deschis actiune pentru marirea pensiei de intretinere, tatal ei aflandu-se in Germania, unde are propria afacere. Acesta a procedat la mutarea titlului de proprietate al firmei pe numele actualei sotii, imediat ce a primit citatia de chemare in judecata, in plus a obtinut certificat medical pentru o boala destul de grava, sustinand in instanta ca nu poate munci si nu are venituri, pentru a putea plati o pensie de intretinere. Am intrebat-o pe avocata daca nu poate cere verificarea datei de la care tatal fetei nu mai este detinatorul firmei, pentru a arata ca are legatura cu primirea citatiei pentru proces. Inteleg ca nu este o solutie aceasta, cel putin asa sustine avocata. Va rog mult sa imi scrieti cum ar trebui abordata aceasta problema. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia949 , utilizator 09:38, 9 Septembrie 2020
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara anonima15 anonima15 Buna ziua!Desi tatal lucreaza in Germania legal de peste doi ani, fiica mea primeste o pensie alimentara minima ce s-a stabilit in urma cu 4 ani jumatate. In ... (vezi toată discuția)
Inselaciune John_2105 John_2105 Buna ziua. Acum aprox. o saptamana in urma unui anunt pe internet am gasit sa cumpar un autoturism adus din germania in alt oras. M-am deplasat dupa ce am vb ... (vezi toată discuția)