avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am si eu o intrebare Daca sotia nu se mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am si eu o intrebare Daca sotia nu se mai intelege ...

Buna ziua
Am si eu o intrebare
Daca sotia nu se mai intelege cu sotul la mijloc sunt 2 copii cu ce drept tine el alocatia lor pe motiv ca este datoare .Cum se pot recupera alocatiile din urma tinand cont ca nu mai stau inpreuna de 1 luna.Mentionez ca nu mai stau si vor sa divorteze.De ce tine el alocatiile cand copii sunt la mama chiar daca intra pe cardul lui??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:21, 18 August 2020
De ce tine el alocatiile cand copii sunt la mama chiar daca intra pe cardul lui??

de ce nu il intrebati pe el ?
sotia sa depuna dosarul de divort daca e hotarata si pe calea ordonantei presedintiale, sa ceara in instanta pensie pt copii si alocatia pastrata necuvenit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, va rog mult am o situație. cumnata mea a părăsit ... FLORENTINA-GEORGIANA FLORENTINA-GEORGIANA Bună seara, va rog mult am o situație. Cumnata mea a părăsit domiciliu în urma cu 3 luni, cei trei copiii stau cu tatăl. Nu au divorțat ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala mame stapuv stapuv Buna ziua, Am tot citit legea si am cautat un raspuns peste tot dar vad ca nu il gasesc. Situatia mea se prezinta astfel: din 04/2010 a beneficiat sotia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)