avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi - infiintare firma
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi - infiintare firma

Buna ziua !

Am poprire pe conturi. Daca imi infiintez o firma. fiind unic asociat, poprirea de pe conturile personale va "migra" mai devreme sau mai tarziu si pe contul de firma ?
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
nikolae28, utilizator
Cel mai recent răspuns: nikolae28 , utilizator 20:30, 24 August 2020
Pânã când pe conturi personale aveti sume, care sa acopere valoarea popririlor nu va fi afectat nici un alt bun ce detineti sau nici un alt cont cu care aveti tangenta.
Din moment ce executorul/creditorul nu vede nici un ban de la Dvs; va identifica alte surse de venit.
Multumesc pentru raspuns dar, cu tot respectul, nu stiu daca am inteles bine.. Nu am sume in conturi care sa acopere valoarea popririlor. Deci, daca nu platesc nimic executorului, contul viitoarei firme va fi afectat mai devreme sau mai tarziu de popriri pe aceleasi sume ? Chiar daca eu nu voi figura ca angajat la acea firma si voi fi doar administrator ?
Existã posibilitatea ca conturile firmei sa fie afectate, dar nicicum nu în prima fazã; în prima faza se va incerca identificarea bunurilor aflate în patrimoniul dvs...daca nici bunuri nu aveti pe nume, dupa un anumit timp, probabil creditul (daca datoria e din credit )va fi vândut unei firme de recuperare...
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
Zsuzsanna Lukacs, Consultant credite si finantari
Am inteles. Multumesc petru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
Poprire... este posibil? le_dana le_dana fostul meu angajator a primit de la un executor judec. o adresa de infiintare a popririi pe numele meu.(neplata ratelor la un credit de consum) eu de ceva timp ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un teren daca sunt executat silit andreibaboi andreibaboi Buna ziua, In 2014 a fost admisa o cerere de executare silita pe numele meu pentru un credit al unei firme in care eram asociat. Valoarea de recuperat era de ... (vezi toată discuția)