avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand anume ne va evacua? cererea Solutia pe scurt: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand anume ne va evacua? cererea Solutia pe scurt: Admite cererea ...

Cand anume ne va evacua? cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta ***, în contradictoriu cu pârâţii ***. Dispune evacuarea pârâţilor din imobilul aflat în proprietatea reclamantei, situat în Municipiul Constanţa, ***, precum şi construcţiile anexă, (cu excepţia garajelor având codurile 3 G/0701 şi 3G/0698, situate pe acest teren). Obligă pârâţii la plata către reclamantă a sumei de 1.600 lei, reprezentând taxă judiciară de timbre, în cuantum de 100 lei şi onorariu avocat, în cuantum de 1500lei. Cu drept de a formula cerere de apel, care se depune la Judecătoria Constanţa, în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Pronun?ată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.07.2020.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:13, 2 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand hotararea va ramane definitiva , reclamanta are posibilitatea sa o puna in executare daca dvs, nu veti elibera imobilul de buna voie, iar demararea executarii silite va aduce noi cheltuieli de achitat in final tot de catre dvs.
Aveti posibilitatea sa declarati apel, in termen de 30 de zile de la comunicarea hotararii redactate la adresa dvs.de domiciliu.Termenul se calculeaza de la data stampilei de la destinatar.
Hotararea va ramane definitiva daca nu declarati apel, iar daca declarati, la data solutionarii lui de catre instanta de apel.
Evident si pierderea apelului va insemna suportarea de catre dvs. a noi cheltuieli de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare Alexandragonaciu Alexandragonaciu Aceasta înseamnă ca in 30 de zile ne Evacuează? Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta ***, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara simonaa1986 simonaa1986 conform hotarari civile nr46/2018 din 11.01.2018 perioada aprilie 2017 ianuarie 2018+cheltuieli de judecata tatal copilor mi-a dat suma de 2.340,00 dar legea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sint mostenitor ce trebuie sa platesc si unde. multumesc ... MYLYMYLY MYLYMYLY Buna ziua. sint mostenitor ce trebuie sa platesc si unde. multumesc ------Obligă reclamanta să plătească fiecăruia dintre ... (vezi toată discuția)