avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Am nascut in data de 14 .12.2018.Intrebarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Am nascut in data de 14 .12.2018.Intrebarea mea este ...

Buna ziua!Am nascut in data de 14 .12.2018.Intrebarea mea este cand ar trebui sa ma întorc la munca in conditiile in care soțul meu nu lucrează de 2 ani si deci nu ar fi putut să își ia acea lună poștă.Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 2 Septembrie 2020
Daca doriti sa primiti stimulent de insertie , trebuie sa reveniti la munca cu cel puțin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani.

Daca nu doriti sa primiti stimulent de insertie , trebuie sa reveniti la munca in ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani, in acest caz tatal trebuie sa depuna la AJPIS declaratia ca nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil Arsenia2018 Arsenia2018 Trebuie să te întorci la serviciu cu 60 zile mai devreme de finalizarea celor 2 ani de concediu creștere copil sau inaintea împlinirii vârstei de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Inserție copil Nelus1976 Nelus1976 Când trebuie să încep serviciul pentru ă beneficia de inserția ptr cresterea copilului (vezi toată discuția)
Data incetare suspendare cim, concediu crestere copil seicarucorina seicarucorina Buna ziua, Ma aflu in concediu maternal pana in data de 04 sept; de la serv mi s-a dat o cerere pentru suspendarea cim pe care trebuie sa o completez si cu ... (vezi toată discuția)