Buna ziua,am fost chemat în instanță pt căsătorie cu minora de 17 ani jumate ,unde verbal ne-au spus că au fost de acord cu noi pt a ne căsători, a doua zi , ne-au sunat avocatul că ne-au respins,deși am avut toate actele necesare in vederea căsătorie. Deși de doi ani am dat-o la liceu , împreună cu mama ei,unde eu m-am ocupat și mă ocup cu toată inima, să i fie bine. Ce putem face? Mulțumim anticipat.
Nu avem ce sfat sa va dam fara sa cunoastem dosarul dvs,hotararea pronuntata de instanta etc.Asteptati sa vina hotărârea motivata și apoi discutați cu un av sau așteptați să devină majora și în câteva luni va rezolvați problemele.
Ar mai avea 5 luni până la 18 ani , poate sta la mine. Având aviz medical cu apt pentru căsătorie și declarația notarială de la părinți în care și-au dat consimțământul
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu avem ce sfat sa va dam fara sa cunoastem dosarul dvs,hotararea pronuntata de instanta etc.Asteptati sa vina hotărârea motivata și apoi discutați cu un av sau așteptați să devină majora și în câteva luni va rezolvați problemele.