Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca fata mi-a vândut cele 2 case, s-a recăsătorit, a cumpărat ...

Daca fata mi a vândut cele 2 case, s a recăsătorit, a cumpărat o garsoniera pe numele ei și a soțului. M a mutat in aceasta garsoniera,și nu vrea sa mi de-a banii sa plec de aici. Ne judecăm de 5 ani. Ce soluție exista?
Altceva decat sa asteptati sa se termina procesul si sa aveti o sentinta , nu aveti ce face .
Dați detalii, dacă aveți deja 2 imobile în proprietate, ce căutați acum în garsoniera fetei și a ginerului'?!
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați ajuns probabil la o anumita vârstă la mila copiilor datorita faptului ca la atunci când trebuia nu ați consultat un av pt a va sfătui.Cum putem sa ghicim noi ce se întâmplă în procesul dvs.care durează de atâția ani fără a vedea actele acțiune,intampinari,încheieri de ședință etc.Asteptati finalizarea dosarului,discutați cu av angajat și rugați va sa fiți sanatos si sa nu aveți nevoie de ajutorul fetei.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Având 2 case in care nu stați, dar stați în garsoniera fetei. Mai așteptați și bani să plecați de acolo? Judecati-va singur daca e corect ce faceți fara sa așteptați vreo decizie a unei instanțe. Restul e a la România, unde totul este posibil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Szekely Barna a scris:

Având 2 case in care nu stați, dar stați în garsoniera fetei. Mai așteptați și bani să plecați de acolo? Judecati-va singur daca e corect ce faceți fara sa așteptați vreo decizie a unei instanțe. Restul e a la România, unde totul este posibil

Cred mai degraba ca userul Filitza a avut 2 case ( si acum nu mai are nimic ) Fiica a vandut,( probabil a "pus umarul" sa fie vandute) si din banii obtinuti, a cumparat o garsoniera in care a instalat-o pe mama/tata. Din diferenta de bani posibil sa-si fi luat o alta locuinta, si mai mult a decat atat, a trecut garsoniera tot pe numele ei si a sotului. Exact cum spune domnul av. Niculescu , a ajuns la mila copiilor, si greu isi va mai gasi linistea si confortul la care probabil se astepta.
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2025
mayer, utilizator

Alte discuții în legătură

Am vândut garsoniera și i-am dat banii fiicei mele, iar acum s-ar putea să ajung pe drumuri. ce pot face în această situație? bomboana bomboana Am vandut garsoniera si i am dat banii fetei mele SE (care si ea la randul ei a divortat de sotul ei, si a primit partajul de 30000 de lei in urma divortului). ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu copilul dupa un divort amiabil la notar Sorinelbebe Sorinelbebe Am Cazut de comun accord sa ne despartim la Notar amiabil copilul in varsta de 8 ani ramanand la mama insa mi-am dat seama ca nu are o situatie de crestere si ... (vezi toată discuția)
Construim casa pe terenul parintilor (tatalui) Liviu S Liviu S Am si eu urmatoarea problema: Eu si sotia mea vrem sa construim o casa pe terenul tatalui meu. Acesta nu doreste sa ne faca act de vanzare-cumparare pe ... (vezi toată discuția)