avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca fata mi-a vândut cele 2 case, s-a recăsătorit, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca fata mi-a vândut cele 2 case, s-a recăsătorit, a cumpărat ...

Daca fata mi a vândut cele 2 case, s a recăsătorit, a cumpărat o garsoniera pe numele ei și a soțului. M a mutat in aceasta garsoniera,și nu vrea sa mi de-a banii sa plec de aici. Ne judecăm de 5 ani. Ce soluție exista?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 22:20, 31 August 2025
Altceva decat sa asteptati sa se termina procesul si sa aveti o sentinta , nu aveti ce face .
Dați detalii, dacă aveți deja 2 imobile în proprietate, ce căutați acum în garsoniera fetei și a ginerului'?!
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați ajuns probabil la o anumita vârstă la mila copiilor datorita faptului ca la atunci când trebuia nu ați consultat un av pt a va sfătui.Cum putem sa ghicim noi ce se întâmplă în procesul dvs.care durează de atâția ani fără a vedea actele acțiune,intampinari,încheieri de ședință etc.Asteptati finalizarea dosarului,discutați cu av angajat și rugați va sa fiți sanatos si sa nu aveți nevoie de ajutorul fetei.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Având 2 case in care nu stați, dar stați în garsoniera fetei. Mai așteptați și bani să plecați de acolo? Judecati-va singur daca e corect ce faceți fara sa așteptați vreo decizie a unei instanțe. Restul e a la România, unde totul este posibil
Szekely Barna a scris:

Având 2 case in care nu stați, dar stați în garsoniera fetei. Mai așteptați și bani să plecați de acolo? Judecati-va singur daca e corect ce faceți fara sa așteptați vreo decizie a unei instanțe. Restul e a la România, unde totul este posibil

Cred mai degraba ca userul Filitza a avut 2 case ( si acum nu mai are nimic ) Fiica a vandut,( probabil a "pus umarul" sa fie vandute) si din banii obtinuti, a cumparat o garsoniera in care a instalat-o pe mama/tata. Din diferenta de bani posibil sa-si fi luat o alta locuinta, si mai mult a decat atat, a trecut garsoniera tot pe numele ei si a sotului. Exact cum spune domnul av. Niculescu , a ajuns la mila copiilor, si greu isi va mai gasi linistea si confortul la care probabil se astepta.
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2025
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vândut garsoniera și i-am dat banii fiicei mele, iar acum s-ar putea să ajung pe drumuri. ce pot face în această situație? bomboana bomboana Am vandut garsoniera si i am dat banii fetei mele SE (care si ea la randul ei a divortat de sotul ei, si a primit partajul de 30000 de lei in urma divortului). ... (vezi toată discuția)
Buna! urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ... flori2009 flori2009 Buna! Urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ginerele meu si nepoata cu copiii si doresc sa ma asigur ca si ginerele meu va avea dreptul sa ... (vezi toată discuția)