Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichetele pt. cresa

Buna ziua! As dori sa adresez o intrebare privind tichetele pt cresa. Daca am revenit la serviciu cu 2 luni inainte de a implini copilul 2 ani,pot beneficia de aceste tichete si cat timp( pana va implini 2 ani sau tot anul scolar?)?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 13 Septembrie 2020
Tichetele de cresa se pot acorda lunar angajatilor care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in vârsta de pâna la 2 ani, respectiv de pâna la 3 ani in cazul copilului cu handicap, pe baza de cerere, conform prevederilor inscrise in documentele interne ale angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cresa CCalin CCalin Buna ziua, Pana la ce varsta a copilului fara handicap, o angajata are dreptul la tichetele de cresa in conditiile noii legislatii privind biletele de ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete cresa catel69 catel69 buna ziua , ma numesc Popa Gabriela si am beneficiat de concediul de crestere al copilului pana la 2 ani , am revenit la servici si vreau sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de cresa camism camism Pot beneficia de tichete de cresa in conditiile in care m-am intors la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului meu? Precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)