avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichetele pt. cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichetele pt. cresa

Buna ziua! As dori sa adresez o intrebare privind tichetele pt cresa. Daca am revenit la serviciu cu 2 luni inainte de a implini copilul 2 ani,pot beneficia de aceste tichete si cat timp( pana va implini 2 ani sau tot anul scolar?)?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 13 Septembrie 2020
Tichetele de cresa se pot acorda lunar angajatilor care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in vârsta de pâna la 2 ani, respectiv de pâna la 3 ani in cazul copilului cu handicap, pe baza de cerere, conform prevederilor inscrise in documentele interne ale angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cresa CCalin CCalin Buna ziua, Pana la ce varsta a copilului fara handicap, o angajata are dreptul la tichetele de cresa in conditiile noii legislatii privind biletele de ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete cresa catel69 catel69 buna ziua , ma numesc Popa Gabriela si am beneficiat de concediul de crestere al copilului pana la 2 ani , am revenit la servici si vreau sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de cresa camism camism Pot beneficia de tichete de cresa in conditiile in care m-am intors la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului meu? Precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)