avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In cadrul spațiului comercial pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In cadrul spațiului comercial pe care societatea ...

Buna ziua,
In cadrul spațiului comercial pe care societatea (SRL) il detine, o suprafață aparține primăriei din localitate, pentru care plătesc chirie. Nu exista acces la acea suprafață decât folosind intrările societății, dar terenul aparține primăriei. Ce solutii legale am pentru a cumpăra spațiul și terenul care figurează ca domeniu public.
Cel mai recent răspuns: CONSTANTIN PETRUTA , utilizator 21:26, 18 Septembrie 2020
Buna ziua,
Mergeti la primarie si intrebati daca vand...
Buna seara, multumesc pentru sugestie, ne amana mereu de vreo 8 ani cu promisiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comerciale la parterul blocului alinaromania alinaromania Buna ziua, In blocul unde locuiesc sunt spatii comerciale la parterul blocului. Aceste spatii comerciale au iesire atat in fata blocului dar si in spatele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de ... Mariandvd Mariandvd Buna ziua! Care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de un teren intravilan? Am cumparat un teren intravilan cu suprafata de 1000 m2, avand ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)