avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa socială
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa socială

Bună ziua! Sunt înscris la doctorat, la buget și voiam să știu dacă as putea aplica pentru bursă socială. Pentru semestrul I, se iau în considerare veniturile de pe lunile Iunie, Iulie și August. Pe aceste luni nu am obținut niciun venit (sunt trecut de 26 de ani deci contează doar veniturile personale), dar din Septembrie m-am angajat ca profesor. În mod normal nu am realizat niciun venit în cele trei luni așa cum cere metodologia. În aceste condiții as putea să aplic pentru bursa socială?
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2020
Bpllcs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 20 Septembrie 2020
Conditia de acordare nu este : "nu a realizat în cele 3 luni înainte de începerea anului universitar un venit lunar net mediu per membru de familie mai mare decât salariul de bază minim net pe economie." ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu. Se iau in considerare lunile Iunie, Iulie și August.
Cornel Vasile a scris:

Conditia de acordare nu este : "nu a realizat în cele 3 luni înainte de începerea anului universitar un venit lunar net mediu per membru de familie mai mare decât salariul de bază minim net pe economie." ?

Daca indepliniti conditia, atunci puteti să aplicati pentru bursa socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate ... Rafael23 Rafael23 Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate si locuiesc cu iubita mea si are flotant pe adresa mea, se va lua in considerare si venitul ... (vezi toată discuția)
Pot sa renunt la sprijinul financiar din iulie de 700 lei? alexciprian24 alexciprian24 Ma aflu in urmatoarea situatie: student sub 26 ani, orfan de un parinte, beneficiez de pensie de urmas. Parintele supravietuitor este si el pensionar (limita ... (vezi toată discuția)
Bursa socială student Elenaa5 Elenaa5 In situația in care vreau sa aplic pentru bursa socială, o pot obține dacă sunt angajata? Pentru acordare e nevoie ca venitul familiei sa nu depășească ... (vezi toată discuția)