avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz din partea politiei?! Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz din partea politiei?! Permis suspendat

Abuz din partea politiei?! Permis suspendat
Buna ziua! Pe data de 30.09.2020 am trecut o cale ferata cu semnale luminoase si sonore si bariera. Eram deja in traversarea ei si au inceput sa sune alarmele sonore.. nu mai aveam ce sa fac automat am mers inainte(nu ma puteam opri pe mijlocul caii ferate) am trecut de calea ferata iar la 20m m a oprit politia. Fara sa ma vada ei doar auzind semnalele in urma crezand ca am fortat bariereĺe ele nici macar nu s au lasat in jos. Mi au luat permisul pe 90zile fara drept de a conduce... Intrebarea mea este.. se mai poate contesta ceva? Se mai poate face ceva ..o cerere la brigada rutiera? La seful rutierei orice..... am ramas fara loc de munca si nu mi pot sustine familia nici plati facultatea. Multumesc politiei romane.
Peste tot mi a zis ca nu se mai poate face nmc doar sa astept sa treaca cele 90 de zile....
Va multumesc. Sper sa ma ajuti cu o solutie
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
Roberrrt, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Descrieti situatia de fapt si formulati o intrebare.
Am raspuns acm

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Descrieti situatia de fapt si formulati o intrebare.

Aveti dreptul sa formulati plangere impotriva PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis trecere la cale ferata Dorrian Dorrian As dori sa va relatez o situatie prin care am trecut acum doua zile in speranta ca ma poate ajuta cineva cu sfaturi daca intradevar am gresit sau daca a fost ... (vezi toată discuția)
Sanctionare trecere la nivel cu calea ferata fara bariere dianaanton dianaanton Am fost sanctionata ca am oprit dincolo de indicator la trecerea la nivel cu cale ferata fara bariera cu 9 puncte amenda si suspendarea permisului pe 90 de ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea politiei dincabogdan dincabogdan buna seara in urma cu 3 zile...la o razie a politiei rutiere am fost surprins trecand peste o cale ferata semnalizata dar foarte slab atat cu semnale ... (vezi toată discuția)