avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua - făină stricată
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua - făină stricată

Buna ziua vineri 9 octombrie 2020 am facut cumparaturi la profi si am platit cu cardul din pacate printre cumparaturi am cumparat doua pungi cu faina alba care a fost stricata era prur si sinplu cu ceva negru prin ea as vrea sa pot face o sesizare dar nu mai am bonul de casa
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
Un om printre oamenii, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 12 Octombrie 2020
nu e nimic de facut
Mergeti la magazin si faceti o sesizare, daca e o problema cu acea faina, o vor retrage de pe piata.
mai puteti merge sa luati o alta punga, pastrati bonul si vedeti daca are aceeai problema.
la anpc puteti reclama doar daca aveti bonul, dar la anpc puteti reclama doar daca ati incercat sa rezolvati cu magazinul si nu ati reusit, ori cred ca daca mergeti la magazin rezolvati si daca nu aveti bonul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! la ora 20.30, în data de 26.10.23, din magazinul ... Anele14 Anele14 Bună seara! La ora 20.30, în data de 26.10.23, din magazinul Auchan Ploiești, pe lângă alte cumpărături, am achiziționat și un borcan de zacuscă de ... (vezi toată discuția)
Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)
Abuz societate bancara giony18 giony18 Buna ziua, Am o problema cu vestita ING...de ceva vreme ma lovesc de incompetenta si bataia de joc oferita in mod gratuit de catre acestia, am sa va redau ... (vezi toată discuția)