avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... microgrant - cmi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

microgrant - cmi

Va rog sa-mi spuneti daca un CMI al unui medic ginecolog sau al unui medic de familie poate beneficia de acest microgrant?
Dsp-ul nu elibereaza adeverinta, atunci medicul trebuie sa declare pe propria raspundere ca trateaza pacienti de Covid, sau a tratat? Dar care medic in afara de stomatologii autorizati, au tratat in cabinetele particulare pacienti de covid?
Ce inseamn[ de fapt acea anexa 3 la procedura?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:22, 13 Octombrie 2020
Trebuie sa aveti acea adeverinta din anexa 3, adica trebuie sa fie emisa de o unitate sanitara unde ati prestat serviciul, fie direcția de sănătate publică județeană ca ati fost implicat/a în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19. Nu puteti declara doar pe propria raspundere.

Dar doar legiutorul poate explica la ce s-a referit prin unitatea sanitară, intrucat potrivit Legii 95/2006 si cabinetul de medicină de familie este unitate sanitară privată (specializată în furnizarea de servicii medicale în asistența medicală primară, organizată în condițiile legii).
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile cu ajutorul cărora cabinetele medicale ... Ileana Cos Ileana Cos Care sunt condițiile cu ajutorul cărora cabinetele medicale pot accesa microgranturile? (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)