avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Care sunt condițiile cu ajutorul cărora cabinetele ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Care sunt condițiile cu ajutorul cărora cabinetele medicale ...

Care sunt condițiile cu ajutorul cărora cabinetele medicale pot accesa microgranturile?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 12:17, 29 Aprilie 2022
Microgranturile pot fi cerute și de cabinetele medicale individuale (CMI) care au oferit servicii medicale în privința pacienților diagnosticați cu COVID-19 și care nu au fost deja remunerați de stat printr-un stimulent medical acordat în anul 2020. Ca să poată justifica cererea de ajutor de stat, CMI-urile vor trebui să aducă de la unitățile spitalicești sau de
la direcțiile de sănătate publică o adeverință care să ateste contribuția lor, dar și să mai aibă încă documentele care arată ce servicii au prestat.

Pentru mai multe informații cu privire la acest aspect, accesați următorul link: www.avocatnet.ro/articol_594...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microgrant - cmi anca2274 anca2274 Va rog sa-mi spuneti daca un CMI al unui medic ginecolog sau al unui medic de familie poate beneficia de acest microgrant? Dsp-ul nu elibereaza adeverinta, ... (vezi toată discuția)
Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)