avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Coproprietar imobil .
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Coproprietar imobil .

Buna ziua !
Sunt coproprietar la un imobil { casa , cota ½ } format din doua apartamente , constructie din anii 1950 . Casa , acoperisul necesita o reparatie capitala { aproximativ 10.000 Eu } . Coproprietarul , { posibil din rea credinta } nici , nu vrea sa auda de aceasta reparatie .
Cum pot sa oblig sa contribuiue la cheltuielile de respective ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:24, 20 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate obtine hotărâre judecătorească sa va recuperați banii.
Mergeti la avocat pentru inițierea judecății.
Initial notificati oficial coproprietarul cu obligatia asigurarii starii tehnice a bunului imobil si achitarea costurilor aferente -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid dosar pentru ... Andra_daniela88 Andra_daniela88 Buna ziua, ce optiuni pot fi daca doresc sa deschid dosar pentru o persoana care de doi ani spune ca-mi repara acoperisul de deasupra si a lasat apa sa intre ... (vezi toată discuția)
Locuinta proprie afectata de imobilul vecinului dana1122 dana1122 Bună ziua, Va rog să mă sfatuiti ce trebuie sa fac în situația în care, casa vecinului de langa mine se dărâmă în curte la mine. Proprietatea lui ... (vezi toată discuția)
Rugaminte virgilciobanu virgilciobanu stau la casa ,la parterul casei este un magazin ,vreau sa repar acoperisul iar magazinul nu vrea sa contribue la reparatie .este lege care sa oblige toti ... (vezi toată discuția)