avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exista firme care gazduiesc sediul social pt PFI?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exista firme care gazduiesc sediul social pt PFI?

Buna ziua!

Exista firme care gazduiesc sediul social pt PFI?
Ma intereseaza pentru deschiderea unui cabinet de psihologie.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Buna ziua,

Da, exista astfel de societati, care ofera gazduire pentru sediul social.

Sediul social poate fi definit ca adresa legala sau oficiala a unei societati si este obligatorie pentru firmele care intreprind activitati pe teritoriul Romaniei.

Sediul social este folosit atat de Registrul Comertului pentru a trimite documente oficiale si notificari, insa si de clienti sau parteneri de afaceri.

Gasirea unui sediu social se poate face de catre unul dintre asociatii sau actionarii societatii, insa se poate recurge si la servicii de gazduire sediu social, care sunt legale in Romania si care pot fi oferite de avocati.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi deschid pfi (cabinet individual de psihologie) Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Doresc sa imi deschid pfi (cabinet individual de psihologie). Nu am unde sa imi fac sediul social, intrucat nu dispun de o locuinta pe numele ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediu social la cabinet avocat - inregistrare in scopuri de tva madalinaoprea madalinaoprea A reusit cineva sa inregistreze in scop de TVA o societate ce are sediul social la cabinet de avocat, odata cu intrarea in vigoare a Ordinului MFP nr. ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)