avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reclamație telefonică falsă la Protecția ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reclamație telefonică falsă la Protecția Copilului ! Am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ...


Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că nu îi îngrijește și alte aberații care nu sânt adevărate. Din cadrul primăriei sa deplasat reprezentantul protecției sociale la școala copiilor pentru verificări, chiar dacă știa toată primăria că este o înscenare si o minciună tot ce era scris în acea reclamație, asa este procedura. Sa verificat și a fost dat răspuns către Protecția Copilului că nu se adeverește nimic din acea reclamație. As vrea să știu cum pot acționa în instanță acea persoana care a făcut reclamația pentru acuzațiile scrise acolo? Menționez că reprezentantul primăriei nu știa numele persoanei care a sunat la telefonul Protecției Copilului și am fost îndrumat să merg la sediul județean unde s a primit aceasta sesizare
Cel mai recent răspuns: BalescuDaniel , utilizator 11:26, 30 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am mers la sediul județean al Protecție Copilului și am făcut o cerere scrisă cu număr de înregistrare, în care am solicitat date despre persoana reclamantă, pentru a o acționa în instanță. Aștept răspuns scris de la dânșii
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai daca totusi reclamantul este un mincinos, un delator, un neispravit, cum se poate rezolva cazul ? De ce legea apara asemenea persoane? Mai exista vreun simt civic si responsabil cultivat de institutiile statului ? Sau se va merge chiar mai departe cu protejarea infractorilor ?

Alte discuții în legătură

sesizare falsă către protecția copilului. am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ... BalescuDaniel BalescuDaniel Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că ... (vezi toată discuția)
Functionari din anumite institutii refuza sa imi arate sesizarile nefondate facute impotriva mea. ce pot face? dan140570 dan140570 As vrea sa stiu parerea dvs cit este de legal sa fii chemat pentru sesizari aiurea facute de persoane care vor numai sa denigreze si sa nu ti se arate ... (vezi toată discuția)
Reclamatie- cum pot afla cine a facut-o ? StefaniaDavid StefaniaDavid Buna seara!!cineva ar putea sa imi spuna daca exista vreo modalitate prin care poti afla cine ti.a facut o reclamatie la protectia copilului?? (vezi toată discuția)