avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Sesizare falsă către Protecția Copilului. Am fost ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Sesizare falsă către Protecția Copilului. Am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ...

Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că nu îi îngrijește și alte aberații care nu sânt adevărate. Din cadrul primăriei sa deplasat reprezentantul protecției sociale la școala copiilor pentru verificări, chiar dacă știa toată primăria că este o înscenare si o minciună tot ce era scris în acea reclamație, asa este procedura. Sa verificat și a fost dat răspuns către Protecția Copilului că nu se adeverește nimic din acea reclamație. As vrea să știu cum pot acționa în instanță acea persoana care a făcut reclamația pentru acuzațiile scrise acolo? Menționez că reprezentantul primăriei nu știa numele persoanei care a sunat la telefonul Protecției Copilului și am fost îndrumat să merg la sediul județean unde s a primit aceasta sesizare !
Cel mai recent răspuns: BalescuDaniel , utilizator 21:43, 17 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati o cerere scrisa acolo pentru a primi răspuns scris.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

reclamație telefonică falsă la protecția copilului ! am fost chemat la primarie pentru a-mi fi adus la cunoștință ... BalescuDaniel BalescuDaniel Am fost chemat la primărie pentru a-mi fi adus la cunoștință ca soția a fost reclamată telefonic la protecția copilului că nu are grija de copii, că ... (vezi toată discuția)
Abuz in scoala florinamatei florinamatei Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)
Indemizatie crestere copil moranduzza moranduzza :((Cum putem sti exact de cand vom primi indemizatia pentru crestere copil recalculata la cei 85% din venitul net? Am sunat de nenumarate ori in Str. ... (vezi toată discuția)