Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Borderou achizitie - cereale

Borderou achizitie - cereale

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez cereale direct de la producatori constant 1/2 transporturi pe luna de 2.200kg.

Producatorii sunt persoane fizice, fara II,PFA/PJ etc. Cum as putea face aceste achizitii, in asa fel incat, eu sa le pot vinde fara probleme intr-un magazin de profil? Sau ce acte trebuie sa am in contabilitate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:02, 7 Noiembrie 2020
Producatorii vand produsele agricole cu ajutorul carnetului de comercializare. Amanunte gasiti aici:

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare legume de producător agricol catre un sc isabing isabing Buna seara, spuneți-mi vă rog, eu ca producător agricol în ce condiții legale imi pot livra legumele catre sediul unei SC? Este aceeași procedura ca ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii cereale ernest ernest Am un SRL si cumpar cereale de la o persoana fizica ,trebuie sa folosesc Borderoul de Achizitii .OK. 1.Pot sa folosesc orice Bordereu de achizitii ... (vezi toată discuția)
Comert cu producatorii neinregistrati higgstheboson higgstheboson Buna ziua, Pot face achizitii de la producatori care nu sunt inregistrati? Producatorii la care ma refer sunt artizani si majoritatea lucreaza si isi vand ... (vezi toată discuția)